وحید نورافکن، بخشدار مرکزی بیلهسوار، اظهار کرد: این آتشسوزی از ساعت ۱۷ عصر در ارتفاعات بالادست روستای نر قشلاقی آغاز شد و با توجه به صعبالعبور بودن مسیر و کوهستانی بودن منطقه، عملیات مهار و اطفای حریق با دشواری همراه بود.
بخشدار مرکزی بیلهسوار از مهار آتشسوزی در حدود ۱۸ هکتار از مراتع و ارتفاعات کوهستانی بالادست روستای نر قشلاقی خبر داد.
وحید نورافکن، بخشدار مرکزی بیلهسوار، اظهار کرد: این آتشسوزی از ساعت ۱۷ عصر در ارتفاعات بالادست روستای نر قشلاقی آغاز شد و با توجه به صعبالعبور بودن مسیر و کوهستانی بودن منطقه، عملیات مهار و اطفای حریق با دشواری همراه بود.
وی افزود: آتشسوزی که در حدود ۱۸ هکتار از مراتع و پوشش طبیعی منطقه را درگیر کرده بود، پس از حدود پنج ساعت تلاش مستمر نیروهای عملیاتی، ساعت ۲۱:۴۵ بهطور کامل مهار شد.
نورافکن ادامه داد: در عملیات اطفای این حریق، پنج نفر از نیروهای عملیاتی منابع طبیعی شهرستان با استفاده از تجهیزات دمنده اطفای حریق، بیل و سایر تجهیزات تخصصی حضور داشتند و همچنین دو دستگاه خودروی آتشنشانی دهیاریهای بخش مرکزی نیز در عملیات مشارکت کردند.
بخشدار مرکزی بیلهسوار خاطرنشان کرد: اهالی محلی و نیروهای دهیاری نیز با حضور در محل و استفاده از کپسولهای آتشخاموشکن و سایر تجهیزات، در کنار نیروهای منابع طبیعی و آتشنشانی برای مهار آتش مشارکت کردند و در مجموع ۱۱ نفر در عملیات اطفای این حریق حضور داشتند.
نورافکن با بیان اینکه علت دقیق آتشسوزی در دست بررسی است، افزود: با توجه به وقوع آتشسوزی در چند نقطه نزدیک به یکدیگر و مجاورت منطقه با مسیر تردد، احتمال خطای انسانی یکی از مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی از تلاش نیروهای منابع طبیعی، آتشنشانی دهیاریها، اهالی محلی در مهار این حریق قدردانی کرد و بر ضرورت رعایت اصول ایمنی و خودداری از ایجاد آتش در مراتع و ارتفاعات، بهویژه در شرایط خشک، تأکید کرد